Logopedisten

Josien Koopman

Josien Koopman is logopedist en praktijkhouder en zij is in 2008 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. In 2009 heeft zij Logopediepraktijk Wegwijs opgericht. Josien heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten (OMFT), kinderen met Down-syndroom en lees- en spellingsproblemen. Samen met twee collega’s heb ik het boek ‘Communicatieve taaltherapie voor kinderen’ geschreven.

Kwaliteitsregister Paramedici: 89910410591

Elja de Haan

Elja de Haan is in 2010 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanzehogeschool van Groningen. Zij is sinds 2015 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Na haar afstuderen heeft ze eerst een half jaar vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Daarna heeft ze 3 jaar gewerkt voor de LEI Logopediepraktijken. Elja heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van stemproblemen, afwijkende mondgewoonten (OMFT) en articulatieproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19914712691

Martine Wijenberg

Martine Wijenberg is in 2017 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is sinds augustus 2017 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs.  Daarnaast heeft zij 8 maanden gewerkt voor Logopediepraktijk Westrand. Neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen vind ik erg interessant. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor afasie, dysartrie en dysfagie gevolgd. In de toekomst zal ik mij verder specialiseren op het gebied van neurologische stoornissen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 99103626391