Logopedisten

Josien Stroomer- Koopman

Josien Stroomer- Koopman

Josien Stroomer- Koopman is logopedist en praktijkhouder en zij is in 2008 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. In 2009 heeft zij Logopediepraktijk Wegwijs opgericht. Josien heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van eet- en drinkproblemen bij baby’s en zeer jonge kinderen (pre- verbale logopedie), afwijkende mondgewoonten (OMFT), kinderen met Down-syndroom, (auditief) werkgeheugen en lees- en spellingsproblemen. ‘Samen met twee collega’s heb ik het boek ‘Communicatieve taaltherapie voor kinderen’ geschreven’.

Kwaliteitsregister Paramedici: 89910410591

Elja de Haan

Elja de Haan is in 2010 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanzehogeschool van Groningen. Zij is sinds 2015 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Na haar afstuderen heeft ze eerst een half jaar vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Daarna heeft ze 3 jaar gewerkt voor de LEI Logopediepraktijken. Elja heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van lees- en spellingsproblemen, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en articulatieproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19914712691

Martine Wijenberg

Martine Wijenberg is in 2017 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is sinds augustus 2017 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs.  Daarnaast heeft zij 8 maanden gewerkt voor Logopediepraktijk Westrand. Martine heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen, (auditief) werkgeheugen en afwijkende mondgewoonten (OMFT).

Kwaliteitsregister Paramedici: 99103626391

Sarah Jong

Sarah jong is in 2018 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is sinds augustus 2019 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Na haar afstuderen heeft ze 9 maanden voor logopediepraktijk Overvecht gewerkt. Sarah heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van articulatieproblemen (Hodsen & Paden), stemproblemen en afwijkende mondgewoonten (OMFT).

Kwaliteitsregister Paramedici: 99104037991

Laura Molenaar- de Bie

Laura Molenaar- de Bie studeert logopedie aan Hogeschool Windesheim Flevoland.  Zij is sinds augustus 2019 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs onder super visie van Josien Stroomer- Koopman. Januari 2020 zal Laura haar studie afronden. ‘In de toekomst wil ik mij specialiseren richting kinderen, denk hierbij aan lees- en spellingsproblemen maar ook articulatie en afwijkende mondgewoonten (OMFT)’.