Kinderen

Voor kinderen is de zoektocht naar een optimale communicatie een grote ontdekkingstocht vol nieuwe ervaringen. Helaas kunnen deze ervaringen soms negatief zijn, waardoor de ontdekkingstocht stil wordt gezet. Het kind kan op hele jonge leeftijd al tegen obstakels aanlopen nog voor het begint met praten.

Voordat een kind zich talig gaat ontwikkelen, kunnen er problemen zijn met eten en drinken. Een volgend obstakel op de weg kan veroorzaakt worden door taalproblemen. De taalontwikkeling komt langzaam of laat opgang en uiten en begrijpen wordt heel lastig. Of je kind wordt niet goed verstaan, doordat het nog niet alle klanken beheerst.

Het kan ook voorkomen dat je kind nog op een duim zuigt of de gewoonte heeft om door de mond te ademen in plaats van door de neus. Hierdoor kan het gebit zich niet optimaal ontwikkelen en kunnen verkoudheid of vermoeidheid het gevolg zijn.

Ook op latere leeftijd kunnen er weer verschillende hindernissen ontstaan. Lezen, spelling of taal kan lastig zijn voor je kind, waardoor het onvoldoende mee kan komen met de klas. Het werkgeheugen kan onvoldoende werken. Of er worden opmerkingen gemaakt over de uitspraak of stem, want je kind slist een beetje of klinkt hees.

Wil je dat bovenstaande problemen verleden tijd zijn? Begin je reis dan bij Logopediepraktijk Wegwijs. Dan zetten we samen stappen naar een nog mooier leven.

Tijdens de ontdekkingstocht leert je kind optimaal communiceren. En worden eet- en drinkproblemen verleden tijd. Je ervaart de samenhang en het plezier in de communicatie omdat je kind weer verstaanbaar is voor zijn omgeving. Je kind kan op een ontspannen manier duidelijk maken wat het wil. Wat het voelt. Daardoor zit je kind lekkerder in zijn vel. Draait je kind beter mee in de maatschappij. Of kan je kind beter meekomen op school.

Ontdek wat het met je kind doet als hij zichzelf (eindelijk) kunt laten horen. Dat er tijdens het spreken geen belemmeringen meer zijn. Wat voor energie het geeft als je kind zijn stem weer optimaal kan gebruiken. Geniet van het feit dat eten en drinken weer goed verlopen. Merk dat het gebit van je kind zich optimaal ontwikkelt en dat ook andere gevolgen van afwijkend mondgedrag zullen verdwijnen. Zoals verkoudheid en vermoeidheid. Ondervind dat lezen en schrijven steeds beter gaan. En… onderga het fantastische gevoel dat dit met zich meebrengt.

Dankzij de persoonlijke reis maakt je kind flinke stappen. Stappen naar een nog mooier leven. Een leven waarin kinderen zich fysiek en emotioneel beter zullen voelen. Logopediepraktijk Wegwijs begeleidt je kind daar graag bij. En ziet elke stap als een persoonlijke overwinning. Een overwinning die we graag samen vieren.

Wil je meer weten? Bel dan naar 0228-751204. Wil je direct aanmelden; klik dan op de button

Nu aanmelden