Team

Josien Stroomer- Koopman

In 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Na 3 maanden ben ik gestart met deze praktijk en daar heb ik geen moment spijt van. Als praktijkhouder ben je met veel zaken tegelijk bezig en daar houd ik van. Ik ben een bezige bij die eigenlijk niet stil kan zitten. Ik help graag mensen en volg mijn gevoel. Als iets niet goed voelt bespreken we het en zoeken we naar een oplossing. Ik vind het belangrijk dat de cliënt een goed gevoel heeft, want alleen dan kunnen we het einddoel behalen. De rest volgt eigenlijk altijd vanzelf. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, winkelen, even helemaal niks doen en eten met familie en vrienden.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van eet- en drinkproblemen bij baby’s en zeer jonge kinderen (pre- verbale logopedie), afwijkende mondgewoonten (OMFT), kinderen met Down-syndroom, (auditief) werkgeheugen en lees- en spellingsproblemen. ‘Samen met twee collega’s heb ik het boek ‘Communicatieve taaltherapie voor kinderen’ geschreven’.

Kwaliteitsregister Paramedici: 89910410591

Elja de Haan

Elja de Haan

In 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Logopediepraktijk Wegwijs. Ik geniet van het werken met mensen en het geeft mij een goed gevoel om iemand te kunnen helpen. De diversiteit aan hulpvragen en cliënten, zowel volwassen als kinderen, maakt het werk voor mij erg leuk en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling. Daarom maak ik ook ruimte voor een gezellig of goed gesprek, een grapje of een spelletje. Op die manier gaan we er samen 100% voor om ons doel te behalen. In mijn vrije tijd wandel ik graag en doe ik graag spelletjes met vrienden en familie. Ook ben ik dol op lezen en reizen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van lees- en spellingsproblemen, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en de behandeling van kinderen met spraak- en of taalproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19914712691

Martine Wijenberg

In 2017 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Ik help graag mensen en dit is ook de reden waarom ik voor het vak logopedie heb gekozen. Binnen mijn behandelingen maak ik graag ruimte voor persoonlijke verhalen. Een probleem wordt niet alleen opgelost met een oefening en huiswerk, maar ook met een luisterend oor. Ik kijk graag naar de persoon als geheel, waarbij gesprekken ook een oefening kunnen zijn. In mijn vrije tijd reis ik graag, speel ik spelletjes, ben ik creatief bezig en houd ik van winkelen en zingen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen, stemproblemen en manuele facilitatie, aerofagie en supragastrisch boeren, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en de training S.M.A.R.T. (relationele vaardigheden).

Kwaliteitsregister Paramedici: 99103626391

Famke de Boer

Famke de Boer

In 2023 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Ik haal veel voldoening uit het werk waarbij ik andere verder kan helpen. Het één-op-één contact met de cliënt tijdens de behandeling vind ik erg fijn en effectief. Daarom heb ik voor logopedie gekozen. Tijdens mijn behandeling vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer is en de oefeningen doelgericht zijn, maar ook gevarieerd. Ik maak gezamenlijke besluiten, zo bereiken wij samen het beste resultaat. Mijn hobby’s zijn spinnen, hardlopen, skiën, uiteten gaan en knuffelen met mijn hond.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen. Tijdens mijn studie en stage heb ik veel kinderen behandeld met spraak- en taalproblemen. De komende periode ga ik mij verder specialiseren in het behandelen van afwijkende mondgewoonten (OMFT) en articulatieproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 99107871191

Marijke Kok- Kraaijenhof

Marijke Kok- Kraaijenhof is vanaf 26 september 2022 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs als praktijkondersteuner. Marijke houdt zich bezig met de administratie, bestellingen, boekhouding, personeelszaken, nieuwe aanmeldingen en het wijzigen van afspraken. Tevens helpt zij de logopedisten bij allerlei taken. Marijke werkt op maandag, woensdag en vrijdag.