Team

Josien Stroomer- Koopman

Josien Stroomer- Koopman

Josien Stroomer- Koopman is logopedist en praktijkhouder en zij is in 2008 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. In 2009 heeft zij Logopediepraktijk Wegwijs opgericht. Josien heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van eet- en drinkproblemen bij baby’s en zeer jonge kinderen (pre- verbale logopedie), afwijkende mondgewoonten (OMFT), kinderen met Down-syndroom, (auditief) werkgeheugen en lees- en spellingsproblemen. ‘Samen met twee collega’s heb ik het boek ‘Communicatieve taaltherapie voor kinderen’ geschreven’.

Kwaliteitsregister Paramedici: 89910410591

Elja de Haan

Elja de Haan is in 2010 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanzehogeschool van Groningen. Zij is sinds 2015 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Na haar afstuderen heeft ze eerst een half jaar vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Daarna heeft ze 3 jaar gewerkt voor de LEI Logopediepraktijken. Elja heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van lees- en spellingsproblemen, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en articulatieproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19914712691

Martine Wijenberg

Martine Wijenberg is in 2017 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is sinds augustus 2017 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs.  Daarnaast heeft zij 8 maanden gewerkt voor Logopediepraktijk Westrand. Martine heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen, stemproblemen, aerofagie en supragastrisch boeren, (auditief) werkgeheugen, afwijkende mondgewoonten (OMFT) en training S.M.A.R.T (relationele vaardigheden).

Kwaliteitsregister Paramedici: 99103626391

Laura Molenaar- de Bie

Laura Molenaar- de Bie is januari 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim Flevoland.  Zij is sinds januari 2020 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Laura heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten (OMFT), spellingsproblemen en (auditief) werkgeheugen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 99105214591

Monique Roos- Jong

Monique RoosMonique Roos- Jong is vanaf 1 oktober 2021 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs als praktijkondersteuner. Monique houdt zich bezig met de administratie, bestellingen, boekhouding, personeelszaken, nieuwe aanmeldingen en het wijzigen van afspraken. Tevens helpt zij de logopedisten bij allerlei taken. Monique is op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend aanwezig.