Team

Josien Stroomer- Koopman

Josien Stroomer- Koopman

In 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Na 3 maanden ben ik gestart met deze praktijk en daar heb ik geen moment spijt van. Als praktijkhouder ben je met veel zaken tegelijk bezig en daar houd ik van. Ik ben een bezige bij die eigenlijk niet stil kan zitten. Ik help graag mensen en volg mijn gevoel. Als iets niet goed voelt bespreken we het en zoeken we naar een oplossing. Ik vind het belangrijk dat de cliënt een goed gevoel heeft, want alleen dan kunnen we het einddoel behalen. De rest volgt eigenlijk altijd vanzelf. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, winkelen, even helemaal niks doen en eten met familie en vrienden.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van eet- en drinkproblemen bij baby’s en zeer jonge kinderen (pre- verbale logopedie), afwijkende mondgewoonten (OMFT), kinderen met Down-syndroom, (auditief) werkgeheugen en lees- en spellingsproblemen. ‘Samen met twee collega’s heb ik het boek ‘Communicatieve taaltherapie voor kinderen’ geschreven’.

Kwaliteitsregister Paramedici: 89910410591

Elja de Haan

Elja de Haan is in 2010 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanzehogeschool van Groningen. Zij is sinds 2015 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Na haar afstuderen heeft ze eerst een half jaar vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Daarna heeft ze 3 jaar gewerkt voor de LEI Logopediepraktijken. Elja heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van lees- en spellingsproblemen, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en articulatieproblemen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19914712691

Martine Wijenberg

In 2017 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs. Ik help graag mensen en dit is ook de reden waarom ik voor het vak logopedie heb gekozen. Binnen mijn behandelingen maak ik graag ruimte voor persoonlijke verhalen. Een probleem wordt niet alleen opgelost met een oefening en huiswerk, maar ook met een luisterend oor. Ik kijk graag naar de persoon als geheel, waarbij gesprekken ook een oefening kunnen zijn. In mijn vrije tijd reis ik graag, speel ik spelletjes, ben ik creatief bezig en houd ik van winkelen en zingen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van neurologische stoornissen bij volwassenen en ouderen, stemproblemen en manuele facilitatie, aerofagie en supragastrisch boeren, afwijkende mondgewoonten (OMFT), (auditief) werkgeheugen en de training S.M.A.R.T. (relationele vaardigheden).

Kwaliteitsregister Paramedici: 99103626391

Marijke Kok- Kraaijenhof

Marijke Kok- Kraaijenhof is vanaf 26 september 2022 werkzaam bij Logopediepraktijk Wegwijs als praktijkondersteuner. Marijke houdt zich bezig met de administratie, bestellingen, boekhouding, personeelszaken, nieuwe aanmeldingen en het wijzigen van afspraken. Tevens helpt zij de logopedisten bij allerlei taken. Marijke is op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend aanwezig.