Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie

Hoogkarspel – Venhuizen,

Op 29-12-2014 hebben Logopediepraktijk Venhuizen en Logopediepraktijk Hoogkarspel als eerste praktijken van West- Friesland de vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald.

De Kwaliteitstoets is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de logopedie. Gedurende de uitvoering van de Kwaliteitstoets Logopedie zullen aantoonbare bevindingen worden vastgelegd en krijgt de praktijk inzicht over het kwaliteitsniveau in de breedste zin van het woord.

Logopediepraktijk Venhuizen en Logopediepraktijk Hoogkarspel hebben besloten om de Kwaliteitstoets Logopedie vrijwillig aan te gaan. Beide praktijken wilden graag weten op welk niveau ze nu staan. De Kwaliteitstoets werd uitgevoerd door auditors van het onafhankelijk Health Care Auditing. De werkwijze bleek van een hoog niveau want de toets werd met een 100% score behaald. Het behalen van de Kwaliteitstoets is een belangrijke bevestiging van de kwaliteitsnormen die beide praktijken hanteren. De praktijken zijn er erg trots op dat ze nu erkend zijn als kwaliteitspraktijk en logopedische zorg van hoog niveau kunnen aanbieden aan zowel kinderen als volwassenen. Ze streven ernaar om de kwaliteit van logopedische zorg op een steeds hoger niveau te brengen.

DSC02268

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *